El mòbil de Tomás Gimeno clau en la investigació de les xiquetes desaparegudes

La pèrdua sobtada de cobertura del mòbil del pare d'Anna i Olivia podria resoldre la desaparició

La cerca de les xicotetes Anna i Olivia continua i té en suspens a tota Espanya, que pateix pensant com es trobaren i desitjant que estiguen sanes i estàlvies. Segueix sense haver-hi rastre de les menors, desaparegudes fa cinc setmanes juntament amb el seu pare, Tomás Gimeno, després de les intenses cerques per part de les autoritats, que ara se centren en els últims moviments del seu mòbil per a tractar d'esclarir els fets.

Així, els investigadors han rastrejat el mòbil de Tomás Gimeno per a analitzar els seus últims moviments, entre ells l'última crida amb la seua exmuller, la matinada de la desaparició. El senyal del seu telèfon es va perdre de manera brusca, la qual cosa fa sospitar que podria haver caigut a la mar i no haver sigut apagat deliberadament per ell mateix.


Estan utilitzant la mateixa tècnica d'estudi que es va fer amb el mòbil de la jove Diana Quer abans de recuperar-ho de la ria. Aqueix estudi de la pèrdua de cobertura sobtada del terminal és vital i pot ser clau per a donar amb el parador de les xicotetes.

Mentre segueixen els rastrejos enfront del 'puertito de Güimar' a la recerca d'alguna pista que ajude a donar amb les xiquetes, els investigadors han traçat un pla que el vaixell està complint.


L'àrea de cerca, delimitada pel geoposicionament del mòbil

 

De moment, la cerca se centra en una àrea d'unes deu milles quadrades, enfront del litoral de Santa Cruz de Tenerife, que el vaixell de l'Institut Espanyol d'Oceanografia ve rastrejant des de diumenge passat.
La zona, acordada per Guàrdia Civil i personal del vaixell, és la delimitada pel geoposicionament del mòbil del pare de les xiquetes, Tomás Antonio G.C., qui es va fer a la mar en dos ocasions en la nit del 27 d'abril, quan se li va perdre el rastre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingudes a huit persones per la presumpta autoria de 48 delictes d'estafa" "Els objectes detectats pel robot que busca a les xiquetes desaparegudes a Tenerife"