Mónica Naranjo criticada en les xarxes socials pel seu últim comentari en Twitter sobre 'OT'

La cantant ha comés una fallada en descriure el planning dels 'triunfitos'
Imatge de Mónica Naranjo en 'OT'   | cedida

 

El renovat programa d''Operación Triunfo'' s'ha tornat el focus d'atenció de molts espectadors durant els últims mesos. Així, gala rere gala, les valoracions del jurat, format per Manuel Martos, Mónica Naranjo i Joe Pérez-Orive, han fet que alguns dels seus comentaris no siguen ben vistos en les xarxes socials, com li ha passat a Mónica recentment.

  

  

D'esta manera, els jutges seguixen l'evolució dels 'triunfitos' en el 24 hores del programa, i a vegades estos moments poden determinar algunes de les nominacions en la nit de la gala. No obstant això Mónica s'ha equivocat en el planning setmanal dels 'triunfitos' després de comentar en més d'una ocasió que seguix als concursants en el canal 24 hores..

«A ver qué tal lo hacen hoy en el pase de micros»

Molts dels internautes en les xarxes socials no han passat per alt l'error que va tenir Mónica Naranjo amb el planning setmanal dels concursants. «A vore què tal ho fan hui en 'el pase de micros'», ha escrit este divendres, 15 de desembre, en un dels seus tuits al costat d'una imatge animada, sense reparar que estes passades es realitzen els dijous i els dissabtes.

  

  

Les crítiques no s'han fet esperar. Diversos tuiters s'han enfadat amb la jutge i, a més, han sigut bastant severs amb ella. No obstant això, Mónica no ha volgut rectificar el seu error i, després dels comentaris rebuts, ha anat més enllà, comentant que malgrat tot, les nominacions «es decidixen en la gala».

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'espectacular look amb el què Sara Carbonero diu que baixa a per el pa" "ESPANYA PLORA: Tràgica mort d'una dona per un trist accident domèstic"