Mor un home després de patir un accident de moto a Montant

Els serveis mèdics van intentar estabilitzar al motorista, però finalment l'home d'uns 50 anys va morir en el lloc

Mor un home després de patir un accident de moto a Montant, el fatal desenllaç va tindre lloc al voltant de les 19 hores d'ahir quan es va alertar al CICU de la caiguda d'una moto en el camí Torralba en terme municipal de Montant.

Fins allí es va desplaçar una unitat del SAMU, una unitat de SVB, un metge d'Atenció Primària i l'helicòpter medicalitzat amb base en la província.

Els serveis mèdics van intentar estabilitzar al motorista realitzant-li diverses tècniques de reanimació; però finalment l'home d'uns 50 anys va morir en el lloc.

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut a Castelló un fugitiu per l'assassinat de sis membres de la seua família" "Un grup de feixistes ofén a Gabriel Rufián (ERC) en Dénia"