Mor el criminòleg del 'Cas Alcàsser', Juan Ignacio Blanco

Blanco es va fer famós per les seues teories sobre el cas i per tindre unes cintes sobre l'assassinat de les xiquetes
Juan Ignacio Blanco i Fernando García, durant 'El caso Alcàsser' | Netflix

 

Una de les figures més rellevants del 'Cas Alcàsser', el periodista i criminòleg Juan Ignacio Blanco, ha mort este dimecres amb 63 anys en Madrid, segons avança 'El Español', després que s'haguera conegut que la salut de Blanco no era molt bona.

El criminòleg Carlos G. Barret ha sigut el primer en publicar la notícia en Facebook. Barret ha explicat que el vetlatori se celebrarà durant este dijous en el tanatori de San Lorenzo del Escorial: «Company d'altura i professió, que després de voler aclarir la veritat sobre què va passar amb les tres xiquetes, ha mort finalment per una malaltia que feia temps que arrastrava».

La mort de Blanco arriba just un dia després que una parella trobara una falange i, seguidament, tres ossos més en la fossa a on van aparéixer els cossos de Toñi, Miriam i Desirée. Coincidint també amb l'estrena del documental en 'Netflix'. 

El misteri de les cintes

Blanco es va fer famós per la seua investigació del 'Cas Alcàsser' a on va aportar investigacions polèmiques i teories alternatives sobre la versió oficial, indicant que darrere de l'assassinat de les tres xiquetes s'amagaven una sèrie d'hòmens molt poderosos.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Xic de 19 apunyala son germa de 20 i fuig durant un mes" "ALACANT: Troben el cadàver d'un home asfixiat en el seu pis"