Mor una dona embarassada de 40 anys que estava ingressada per coronavirus

La víctima, a la qual se li havia provocat el part fa dues setmanes, patia patologies prèvies
Una dona embarassada ha mort per coronavirus | Istock

Una dona de 40 anys que romania ingressada per coronavirus en la Unitat de Cuidats Intensius (UCI) de l'Hospital Universitari Verge de l'Arrixaca de la Regió de Múrcia ha mort este dimarts, segons han informat fonts de la Conselleria de Salut de la Regió de Múrcia. 

En concret, es tracta d'una dona amb patologies prèvies a la que li van provocar el part fa dos setmanes. El bebé, que va donar positiu en nàixer, roman ingressat en l'Hospital Santa Lucia de Cartagena. 

Aquest no és l'únic cas que ha arribat a l'UCI de la Arrixaca d'una embarassada amb coronavirus, ja que al costat d'aquesta dona de 40 anys va ingressar una altra jove de 29 anys de San Javier, també embarassada, i a la qual se li va realitzar una altra cesària a Cartagena per a salvar al bebè i poder ingressar a la mare per a tractar-la del coronavirus. Aquesta segona pacient de 29 anys segueix hospitalitzada en la Unitat de Vigilància intensiva de l'Hospital Verge de l'Arrixaca i "millora", segons informen fonts mèdiques.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Localitzen el cadàver d'un home desaparegut a Figueroles" "Dos accidents col·lapsen l'A-7 entre dos localitats valencianes"