Mor una jove de 26 anys mentre es feia un selfie amb una arma

Les autoritats van trobar el seu telèfon mòbil al costat del cos sense vida de la dona

Va ser el sogre de la dona qui va sentir un tret en l'habitatge i va trobar el cos sense vida de la seua nora. La dona presentava una ferida de bala en el coll. Tots els indicis de la investigació apunten al fet que va disparar per accident una arma amb el qual s'estava fotografiant.


Després d'examinar a la dona, de 26 anys, les autoritats van determinar que només presentava un tret de bala en el coll i no hi havia cap signe de forcejament en el cos. Els investigadors van determinar que el més probable és que es tractara d'un accident.


Radhika Gupta estava en una habitació de la seua casa d'Hardoidel, pertanyent a l'estat indi d'Uttar Pradesh. Tot apunta al fet que s'estava fotografiant amb una arma que es va disparar accidentalment.


Les autoritats van trobar el seu telèfon mòbil al costat del cos en el qual hi havia diverses fotografies que s'havia pres abans de l'accident mortal.


La família de la víctima va assegurar que la dona desconeixia que l'arma estava carregada. El seu marit va relatar als investigadors que a la seua esposa li agradava traure's fotografies posant amb l'arma.


Malgrat això, el pare de la víctima, que no es trobava en l'habitatge ha denunciat els fets perquè s'òbriga una investigació tal com informen mitjans locals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Els joves detinguts per abús grupal afirmen que va ser consentit" "Declarat incendis forestals a Simat de la Valldigna i a Rafelguaraf"