Mor una jove després d'una operació estètica d'augment de pits

Des de la clínica han declarat que es tracta d'una cosa inevitable i han demanat a la família que facen una autòpsia per a aclarir l'ocorregut


Una jove de 28 anys ha mort en una clínica de Cadis després d'haver-se sotmés a una operació estètica d'implants mamaris. Es tracta d'una de les clíniques de la Salut, del grup pertanyent al grup privat HLA. L'empresa ja ha transmés als familiars el seu condol.


En un comunicat, la companyia sosté que "la defunció de la pacient es va produir per una situació imprevisible i inevitable". No relacionen l'operació amb la mort de la jove, ja que, segons han informat, es van complir rigorosament els protocols assistencials establits.

L'operació va ser el 2 de juliol i, segons han afirmat, va anar totalment reeixida i no hauria d'haver-hi hagut cap complicació.


No obstant això, la mort de la jove deixa bastants dubtes en la ment dels familiars i dels propis treballadors de la clínica en la qual s'havia operat. Per això, des de la Salut sol·liciten a la família que facen l'autòpsia d'esta dona per a poder concretar la causa de la mort i així alliberar-la de preguntes.


Perills de les cirurgies plàstiques

 

Tota operació comporta uns certs riscos i no queden excloses les operacions de cirurgia, com a la que es va sotmetre la jove morta a Cadis. Per a començar, poden sorgir complicacions amb l'anestèsia, aparéixer coàguls de sang o moretones.


A més, hi ha risc d'infecció, de sagnat o d'entumiment. Fer-se una operació de cirurgia plàstica implica que els resultats no siguen els esperats, degut, per exemple, a asimetria o alguns òrgans que poden eixir danyats.


Cada vegada més operacions de cirurgia entre els joves

 

L'obsessió per la imatge cada vegada és major, sobretot entre els joves que són els qui estan exposats a les xarxes socials. Això ha provocat que molts d'ells desenvoluparen complexos i, si tenien els recursos per a fer-ho, tapar-los amb operacions. Així ho revelen diversos estudis: les operacions estètiques augmenten entre els joves, que estan cada vegada més preocupats per la imatge que donen de si mateixos al món.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Investiguen a un home per un delicte contra els drets dels treballadors a Picassent" "Un incendi a Losa del Obispo obliga a desallotjar un campament d'estiu amb 20 menors"