Mor un militar espanyol de 22 anys durant unes maniobres

El cadet asturià realitzava unes proves d'instrucció i ensinistrament quan va patir un colp de calor
L'alferes cadet mort, P. J. S. | ACADÈMIA GENERAL MILITARUn alferes cadet gijonés de 22 anys, identificat amb les inicials P. J. S., va morir este dilluns en l'Acadèmia General Militar de Saragossa a conseqüència d'un colp de calor durant unes maniobres en el camp de Sant Gregori.


El jove estava amb els seus companys de l'III batalló d'alumnes del centre, pertanyent a la LXXVII promoció de l'Acadèmia, realitzant un exercici d'instrucció i ensinistrament per als alferes cadets de quart curs que consistia en un recorregut topogràfic per la zona. En el transcurs d'este, al llarg del matí, va ser localitzat ja sense vida en el sòl.


Després de comprovar que res podia fer-se per salvar la seua vida, va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal d'Aragó (IMLA), on es va realitzar l'autòpsia, que va confirmar la mort sobtada a causa d'un colp de calor.


El cos del jove gijonés, de l'especialitat fonamental d'Infanteria, continua en dependències militars a l'espera de confirmar-se si es realitzarà un acte homenatge en el centre saragossà o, per contra, serà traslladat directament a Astúries.


Segons informa l'Acadèmia General Militar en un comunicat, el jove, P. J. S., natural de Gijón, cursava el quart curs d'alferes cadet i va morir durant un exercici consistent en un recorregut topogràfic en la zona restringida del CENAD de Sant Gregori.

A través d'un comunicat oficial, l'Acadèmia General Militar ha destacat que la prioritat de l'Exèrcit de Terra en estos moments és «recolzar en tot el necessari a la seua família i acompanyar-los en estos moments tan difícils per a tots».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un menor ferit després de topar la seua moto contra la terrassa d'un bar a València" "Mata al seu amic després de descobrir que va abusar de la seua filla de huit anys"