Mor el pilot de 14 anys Hugo Millán després d'un greu accident en l'ETC

Trista notícia per al món del motor. Hugo Millán va morir a l'hospital després de la gravetat de l'accident. Va aconseguir alçar-se del sòl, però en eixe moment un altre jove pilot, Milan Leon Pawelec, el va atropellar

Terrible notícia és la que arriba des de MotorLand Aragón, i es que la mort del jove pilot Hugo Millán, de només 14 anys, marca un diumenge negre en el món del motor. El jove de Huelva competia en el circuit de MotorLand Aragón en la carrera de la European Talent Cup (ETC) quan se'n va anar al sòl a només 13 voltes perquè acabés la carrea.

Encara que la caiguda va ser bastant forta, Hugo Millán, que estava el tercer en la classificació de la categoria, va aconseguir aixecar-se. El pitjor va venir després, ja que va començar a caminar per a poder eixir de la zona de perill quan va ser atropellat pel jove pilot polonés Milan Leon Pawelec. El polonés anava per darrere de l'espanyol en la carrera i no va poder evitar col·lidir amb ell.

A causa de la gravetat de tot l'accident, es va decretar la bandera roja en la carrera, la qual cosa va permetre que fos atés en la pista. Finalment, el jove de Huelva va ser traslladat d'urgència en ambulància i helicòpter a l'hospital de Saragossa, on va morir hores més tard, segons ha informat l'organització.

S'han suspés la resta de carreres que quedaven per disputar-se en el FIM CEV Repsol.

<

>
Molts són els que han volgut mostrar les seues condolences a través de Twitter

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Confiscades quatre tones d'haixix a un grup de narcotraficants" "La Policia Nacional desarticula tres punts de venda de droga i deté a sis persones"