Mor un senderista d'Alcoi en el pirineu d'Osca en caure des d'uns 150 metres d'altura

L'home anava amb quatre persones més
El valencià ha mort en el pic Posets | Wikipedia

Un senderista, que respon a les inicials de E.S. M., de 69 anys i veí d'Alcoi, en la comarca de l'Alcoià (Alacant), ha mort este dissabte, 15 d'agost, en caure's des d'una altura de 150 metres des de la cresta del pic Posets, situat en el terme municipal de Sahún, en el Pirineu d'Osca.

El valencià anava acompanyat d'altres quatre persones que descendien el pic per una cresta direcció nord i, quan es desplaçaven per ella, E. S. M. ha esvarat i ha caigut d'uns 150 metres, en una zona de roca amb terreny molt abrupte.

La Guàrdia Civil ha informat en una nota de premsa que ha rebut l'avís cap a les 11.30 hores d'este dissabte. Fins al lloc s'han dirigit components del Grup de Rescat i Intervenció en Muntanya, amb l'helicòpter de Benasc, al costat d'una metge del 061.

Després d'arribar a la zona, no han vist a l'accidentat, pel que els especialistes i la metgessa han descendit i un d'ells ha fet el recorregut per a on havia caigut. Finalment ha localitzat el cos en una clivella, encaixat a uns dos metres.

Donada la situació, s'han incorporat dos especialistes amb més material per a accedir al lloc i entre tots han assegurat el cos per a que no continuara caient per la clivella, ja que tenia uns quatre metres de profunditat.

Després d'instal·lar un sistema de seguretat, l'han rescatat i traslladat fins a la base de la muntanya, per a després portar-lo a l'helisuperficie de Benasc i, des d'allí, al depòsit de l'Hospital Provincial d'Osca a l'espera d'autòpsia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apunyala a la seua nóvia de 20 anys i li perfora un pulmó en Sant Vicent del Raspeig" "Agredix a la seua nóvia i ha de ser hospitalitzada en Sagunt"