Mor un treballador al caure d'un pont en obres a Riba-roja

Un treballador de 53 anys ha mort este matí després de patir un accident laboral en un pont en obres a Riba-roja de Túria

Un treballador de 53 anys ha mort este matí després de patir un accident laboral en un pont en obres a Riba-roja de Túria.

Segons informació del Consorci de Bombers, el succés s'ha produït cap a les 7 hores del matí quan l'operari ha caigut d'uns sis-huit metres d'un pont a Riba-roja de Túria de la CV-336.

Han actuat bombers i sergent de Paterna, que han treballat assegurant la zona, ja que hi havia una part de la barana de la carretera penjant. A més, han donat suport als mitjans sanitaris en les tasques de RCP, juntament amb Policia Local de Riba-roja de Túria.

Fins al lloc s'han desplaçat una unitat de SAMU i un metge d'Atenció Primària. Els serveis mèdics han realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i altres tècniques de recuperació a l'home de 53 anys, però no hi ha hagut resposta, havia mort.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Troben a una dona lligada de mans i cremada viva al costat del seu bebé a Espanya" "Investiguen la vacunació dels alcaldes de El Verger i Els Poblets"