Mor una xica de 17 anys atropellada en la plaça d'Espanya de València

L'accident ha sigut esta matinada a l'eixida del túnel de la Gran Via
Eixida del túnel de la Gran via Ferran el Catòlic, en la plaça d'Espanya | Maps

 

ACTUALITZAT 13.35 HORES.

Este divendres, a les 03.45 hores de la matinada, s'ha avisat al Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències (CICU) de l'atropellament d'una jove en la plaça d'Espanya de València. Encara que, inicialment, els servicis d'emergència havien informat que l'autor de l'accident podia ser un taxi, la Policia Local de València ha apuntat que estan investigant un altre vehicle, conduït per una dona de 28 anys. 

 

El CICU ha mobilitzat una ambulància del Servici d'Atenció Medica d'Urgències (SAMU), que ha arribat al lloc dels fets, en l'eixida del túnel de la Gran Via cap a la plaça d'Espanya, segons ha avançat el 'Levante'. Una volta allí, l'equip mèdic ha realitzat maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada a la xica de 17 anys i, en un primer moment, han conseguit recuperar les seues constants vitals.

 

Posteriorment, la jove ha sigut traslladada en una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) a l'Hospital Universitari de la Fe de València per politraumatisme. Una volta allí, a causa de la gravetat de les ferides, ha mort en arribar al centre hospitalari. Actualment, les causes de l'accident encara estan investigant-se.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!