Mor un xiquet de 7 anys després de ser llançat al sòl 27 vegades

El xicotet judoka va morir després de 69 dies en coma a conseqüència de les hemorràgies cerebrals provocades

Tragèdia a Taiwan després de la mort d'un xiquet de 7 anys després de ser llançat 27 vegades al sòl durant una classe de judo.

El xicotet va patir un col·lapse i va estar 69 dies en coma, fins que els seus pares van decidir desconnectar el suport vital que li mantenia amb vida.


El mitjà 'NDTV' ha informat de la tràgica defunció del xicotet taiwanés, que es va produir el passat 21 d'abril. El xiquet va ser llançat al sòl en repetides ocasions fins que va perdre la consciència.


Les caigudes li van provocar hemorràgies cerebrals i problemes respiratoris que es van traduir en una insuficiència orgànica múltiple. Després de més de dos mesos sense obtindre solucions, els pares van decidir desconnectar el suport vital.


La Fiscalia de Taiwan ha acusat el professor del xiquet, que no tenia llicència per a fer classes de judo i es troba en llibertat sota fiança, de causar estes greus lesions al xicotet.


Segons apunten mitjos locals, el xiquet va avisar al seu professor que li feia mal el cap, fins i tot va arribar a vomitar. Motius que no van ser suficients perquè l'entrenador detinguera esta activitat durant la classe de judo.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut per agredir a un menor de 16 anys per a robar-li a Gandia" "Detingut un sospitós per l'assassinat de la dona trobada morta a Borriana a l'abril"