Mor una xiqueta de 14 anys després d'explotar-li el mòbil mentres dormia

Els servicis d'emergència no van poder fer res per a salvar-li la vida | El succés ha tingut lloc en el Kazakhstan
La menor va morir immediatament a causa de l'explosió | Twitter

 

Una xiqueta de 14 anys de Kazakhstan ha perdut la vida després de què el seu telèfon mòbil explotara durant la nit, mentres dormia. La menor, pareix ser que, es va gitar i va ficar l'aparell electrònic davall del coixí per a sentir música.

L'esclafit del mòbil va ser determinant

La família de la jove, Alua Asetkyzy Abzalbek, se la va trobar al llit amb ferides severes al cap. En vore la situació, van tocar als servicis d'emergència que, per desgràcia, no van poder fer res per salvar-li la vida.

Segons experts forenses, el mòbil va explotar després de sobrecalfar-se, ja que estava carregant-se quan ella l'havia deixat davall del coixí per a sentir música. El 'Daily Mail' ha descrit que la principal causa de la mort ha sigut eixa, ja que va ser el motiu pel que la xiqueta tenia ferides severes en el cap, a causa de l'esclafit, que la va fer morir immediatament. També s'ha pogut saber que el telèfon de la xiqueta tenia alguns problemes en la bateria.

Advertència als adolescents

Encara no s'ha revelat la marca del dispositiu mòbil, però s'ha recomanat a tot el món no deixar cap aparell electrònic durant tant de temps prop del cap. Eixa advertència va especialment dirigida als adolescents, que acostumen a deixar-se el mòbil molt prop del cos, en el llit, durant la nit.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Condemnat per intentar endur-se una xiqueta en Alacant" "Carmen va decapitar el seu nóvio i va guardar el seu cap com a «record»"