Moren nou usuaris de la residència la Saleta de la Pobla de Vallbona

Deu residents continuen ingressats en un hospital
Han mort un total de 9 residents | Infoelder

Nou interns de la residència de la Saleta de la Pobla de Vallbona, en la comarca del Camp de Túria (València), a on la setmana passada es va registrar un brot de Covid-19 amb 76 casos positius, han mort, dos d'ells en el centre i els altres set en l'hospital en el que havien ingressat.

Segons han informat a EFE fonts municipals, a dia de hui set residents continuen hospitalitzats, mentres que la resta de positius estan estables i estan sent atesos en el centre. La setmana passada es van registrar en esta residència 76 casos positius per coronavirus, 64 d'interns (d'un total de 74 residents) i 12 de treballadors.

Els primers deu interns que van donar positiu ja tenen immunitat i al llarg d'este matí està previst se'ls repetisquen les proves PCR per a confirmar que donen negatiu i la seua posterior alta metgessa, segons les mateixes fonts. Els interns afectats asimptomàtics es troben confinats en una de les plantes de la residència, mentres que en l'altra se situa la resta d'usuaris no malalts de Covid-19.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Treballen en pèssimes condicions en un taller il·legal de cotxes en Alaquàs" "Intenta estrangular amb un cinturó a la seua parella en València"