Un motorista mort i tres ferits en un xoc en Alacant

El conductor d'un dels vehicles ha sigut detingut per un presumpte delicte d'homicidi imprudent i contra la seguretat viària després de donar positiu en alcohol
Un dels vehicles implicats en l'accident | Ajuntament d'Alacant

Un motorista, de 47 anys, ha mort este dilluns en un accident de trànsit entre una moto i dos cotxes en la carretera d'Ocaña en Alacant, en el que altres tres hòmens han resultat ferits, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

El CICU ha rebut sobre les 7.30 hores d'este dilluns l'avís de l'accident, al que ha mobilitzat una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU) i dos unitats de Suport Vital Bàsic (SVB). Els servicis mèdics han confirmat la defunció del motorista, un home de 47 anys.

En l'accident han resultat ferits, a més, altres tres hòmens: un de 42 anys amb traumatisme toràcic i cervical, que ha sigut evacuat a l'Hospital General Universitari d'Alacant; i altres dos, de 51 i 61 anys, amb policontusions, que han sigut traslladats a les seues corresponents mútues d'accidents de treball.

La Unitat d'Atestats de la Policia Local ha detingut al conductor d'un dels vehicles, un home de 42 anys, que ha donat positiu en alcoholèmia i ha sigut acusat d'un presumpte delicte d'homicidi imprudent i contra la seguretat viària, després de provocar l'accident.

També pots llegir...

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El pederasta de Sagunt, condemnat per abús, no per agressió sexual" "Somia amb un número i guanya 500.000 euros en la loteria"