Xic li obri la galta amb un cendrer a un altre xic en un pub de València

A la víctima se li veia l'os a causa de la profunditat del tall
L'agressor ha usat la tapadora d'un cendrer per a obrir-li el pòmul a la víctima  | Arxiu

Agents de la Policia Nacional han detingut en un local d'oci de València a un xic de 19 anys, d'origen marroquí, com a presumpte autor d'un delicte de lesions després de, segons pareix, agredir a un altre xic amb la tapa d'un cendrer en la cara. La víctima va ser assistida pels servicis sanitaris i va ser traslladada a un hospital de València, a on li van diagnosticar «ferida incisa en el pòmul dret: ferida incisa profunda d'uns set centímetres molt profunda que requerix sutura per plans i amb visualització de l'os». Els policies van requisar una tapa d'un cendrer.

Els fets han passat cap a les set del matí, quan els agents que estaven patrullant van ser avisats per a que es dirigiren a un local d'oci del districte de Marítim de València, a on s'havia produït una baralla i un xic tenia un tall profund en la cara.

Immediatament, els policies van acudir al lloc dels fets, a on van vore com personal sanitari sanitaris estava atenent a un xic que, posteriorment, van traslladar a un hospital de València. A més, van descobrir que, moments abans, havia sigut agredit per un grup de jóvens, que estaven en la terrassa del local, i que havia sigut retingut pels vigilants de seguretat.

  

Els agents van saber que els responsables de la seguretat s'havien interposat en la baralla i que un havia vist com un xic li passava un objecte als altres i que, estos últims, intentaven tirar-lo. Eixe objecte era una tapa de cendrer, amb la que s'havia agredit a la víctima, presumptament. Els mateixos vigilants la van guardar i, poc després, la van entregar a la policia.

Finalment, després de diverses comprovacions, els policies van detindre a un dels xics del grup com a presumpte autor d'un delicte de lesions. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"8 pedòfils, 3 d'ells valencians, assetgen sexualment a una xiqueta de 13 anys" "Actualitzat. Mor Leandre Adsuara, fundador de la Unió, en un accident en Vila-real"