Un operari mort i un altre ferit en trencar-se una corda en el port de Sagunt

La corda s'ha encallat i, quan han intentat desencallar-la, la maroma s'ha trencat i li ha pegat amb força en el cap
Un amarrador ajustant una maroma en el port de Sagunt | Agències

 

Este dimarts de matí, cap a les 08.00 hores, s'ha produït un accident laboral en el port de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València). Segons pareix, dos hòmens han patit un accident mentres treballaven en el port. Poc després de l'accident, s'ha sol·licitat la intervenció del Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat Valenciana.

Tal com ha informat Emergències, s'ha enviat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB) per a atendre als dos operaris. Pareix ser que mentres el buc Yalikoy estava fent les maniobres per a amarrar al port, una corda ha quedat encallada i, quan han intentat alliberar-la, la maroma s'ha trencat i li ha pegat amb força al cap al primer oficial. Tot açò ha passat en la consignatària Bergé Logístics. 

En arribar els equips mèdics, només han pogut certificar la defunció d'este primer home, d'origen turc. A més, també han atés a un altre operari ferit, que presentava una lesió en el nas i una contusió en la mà. Este últim ha sigut traslladat per l'ambulància de SVB a l'Hospital comarcal de Sagunt i les seues ferides no presentaven massa gravetat. De moment, no ha transcendit l'edat de cap dels dos hòmens.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Home abusa de la seua neboda, de 4 anys, en València" "Menor abusa sexualment d'una xica darrere de l'Ajuntament d'Alacant"