El pare ebri que es va accidentar junt amb la seua família va demanar que salvaren el seu bebé en les seues últimes paraules

No es van posar els senyals que havien d'advertir que l'embarcador podria ser esvarós
Sean McGrotty i la seua família | Daily Mail

 

El cas del pare de família que conduïa ebri per l'embarcador del llac Lough Swilly, a Irlanda, amb els seus tres fills, la seua sogra i la seua cunyada, torna a destapar-se a realitzar una audiència pública per a investigar les cinc morts, segons informa 'Daily Mail'. L'heroi que va salvar la vida de la xicoteta de quatre mesos, Davitt Walsh, ha recordat que les últimes paraules del pare van ser: «Salva al meu bebè!».

Els investigadors van escoltar els testimonis del sergent Mark Traynor, de Daviit i el de Francis Crawford, que va ser el primer que va vore el cotxe en l'aigua i va escoltar al pare demanar ajuda i als xiquets plorar. Ell va ser qui va avisar a la policia i als guardacostes. Així mateix, un director del Consell del Comtat de Donegal va assegurar que no estaven instal·lades els senyals que havien d'advertir la possibilitat que l'embarcador embarcadero fóra esvarós.

Imatge dels tres xiquets | cedida

 

La tràgica història d'antany

Davitt passejava per l'embarcador, quan va veure l'Audi Q7 afonar-se i es va trobar amb Francis. Ràpidament, va córrer per a endinsar-se en l'aigua i nadar per a salvar els ocupants del cotxe. A arribar, el pare, Siguen McGrotty, estava intentant trencar la finestreta del vehicle amb el seu propi colze. Així va ser com van poder salvar la filla xicoteta quasi xiqueta de bolquers.

No obstant això, l'intent de salvar a un dels dos xiquets que estava cridant va ser en va després de quedar-se-li atrapat el peu i no tindre una altra opció que soltar-li'l per a no ser arrossegat, ja que l'aigua estava entrant en el vehicle. Va ser en eixe moment, quan el pare el va mirar i li va demanar que salvara el bebé.

Davitt va haver de nadar 25 metres per a arribar a l'embarcador junt amb la xicoteta de la família, a qui ja només li quedava la mare. Una vegada fora de perill, ell va ser traslladat a l'hospital a causa de les seues ferides en un peu. Finalment, a arribar l'equip de rescat, el cotxe ja no era visible i els cossos de la família suraven en l'aigua.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un cotxe es puja a la vorera i atropella una dona a Castelló" "Polèmica: Ix a la llum la barbaritat sexual que va soltar El Prenda ahir enmig del juí"