Una parella detinguda per tindre 400 plantes de marihuana en sa casa de Vila-real

La plantació es trobava enganxada de manera il·legal al servici elèctric
Tenien 400 plantes en sa casa | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en Vila-real, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló) a una parella, veïns de la localitat, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de servici elèctric, després de trobar-se en sa casa una plantació de marihuana, en diferents fases del seu procés de creixement, assecat i llista per al consum.

Segons ha informat aquest cos de seguretat en un comunicat, la investigació es va iniciar amb la sospita que en una casa del nucli urbà de Vila-real podria trobar-se una plantació il·legal de marihuana. Després d'investigar, es va constatar que la casa de la que sospitaven que podria trobar-se la plantació es trobava enganxada de manera il·legal al servici elèctric, ja que la companyia havia detectat un consum molt elevat, no habitual en una casa normal.

Després de conseguir l'ordre d'entrada i registre, els agents van entrar a la propietat i van trobar en el seu interior una plantació de 400 plantes de marihuana en diferents estats de floració, 166 plantes de marihuana i aproximadament, distribuït tot això en cinc habitacions perfectament diferenciades.

Davant d'eixos fets, els agents van detindre a un home de 58 anys i a una dona de 46, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix durant un any a la seua neboda, menor, en València" "Ferit en un accident entre un cotxe i una moto en València"