El parricida de Barcelona es va penjar amb el seu cinturó hores després de l'assassinat

L'anàlisi de les empremtes dactilars de l'home trobat mort al Prat confirma que és l'assassí


El cap de la Divisió d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra de Barcelona, l'inspector Josep Naharro, ha explicat que el parricida de Barcelona, l'home que presumptament va matar al seu fill de dos anys en un hotel de Barcelona, va posar fi a la seua vida penjant-se amb un cinturó "hores posteriors a la nit del 24 d'agost", quan es va trobar el cadàver del xiquet.


Ha informat que agents de la Unitat Aquàtica, al voltant de les 13.15 hores del dimecres van alertar que havien trobat un cos sense vida prop de l'aeroport del Prat que podia correspondre's amb la persona que estaven buscant, Martín Ezequiel.


Afig que s'ha trobat en una "zona boscosa" de difícil accés, "no transitable habitualment". Pel que sembla va aconseguir arribar per un canal pròxim a l'aeroport, i ha detallat que este dijous la policia científica ha confirmat que el cos trobat era l'home buscat per l'anàlisi de les empremtes dactilars.


"Amb el resultat de les proves de les empremtes dactilars podem confirmar que es tracta de la persona que estava sent buscada pels Mossos d'Esquadra.


La cerca d'este home, conegut com el parricida de Barcelona, es produeix a través d'aire, terra mar i aigua, utilitzant tots els recursos. "El cadàver que es troba correspon al principal investigat en la mort del menor de dos anys ocorreguda el 24 d'agost", asseguren els Mossos d'Esquadra.


També han explicat sobre una possible planificació d'eixe fet i asseguren que en "cap moment" es va descartar cap hipòtesi. "Que hi hagueren actes preparatoris anteriors, de fet s'han investigat, no s'han detectat", afig que sobre "indicis de planificació realment no s'han detectat".


La policia catalana també ha apuntat que l'home "no té antecedents policials ni penals" i que el jutjat 23 de Barcelona tutela la investigació.


Moliner ha indicat que este no és el primer cas de violència vicària que els Mossos investiguen, el tipus de violència que s'exerceix contra un menor per a fer mal a la parella, i ha recordat que des de 2008 hi ha hagut entre set i huit més.

EL parricida va triar el mateix hotel per a posar fi a la vida del seu fill on havia celebrat la seua boda  amb la mare del xiquet, qui s'havia separat d'ell, i amb la qual actualment estava en procés de divorci.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Condemnat a 14 anys de presó per intentar assassinar a una jove de 17 anys" "Confisquen un furgó carregat de marihuana a Alquerías del Niño Perdido"