Investiguen si el parricida de Cabanes va patir un brot psicòtic abans d'apunyalar als seus fills

L'home va matar al seu fill de 12 anys d'una punyalada en el cor i va ferir de gravetat a la seua filla de 10
Investiguen si el parricida de Cabanes va patir un brot psicòtic | EFE

La vida ha canviat per complet en Cabanes, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), després de què Miguel, un home de 40 anys que passava les seues vacacions amb la seua famila, apunyalara als seus dos fills, un xiquet de 12 anys i una xiqueta de 10. Després, l'home es va suïcidar tirant-se des del seu balcó del sèptim pis. 

Segons avança el diari 'Levante-EMV', el fill major de Miguel va morir en l'acte, després de clavar-li un ganivet en el cor. Després, amb el mateix objecte, el parricida va apunyalar en el pit a la seua filla Ainhoa. Ella va tindre més sort. La punyalada li donà en el pulmó i ara continua ingressada en l'hospital General de Castelló.

Ara, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Castelló, que complia funcions de guàrdia en el moment en el que es van produir els fets, s'ha encarregat de la investigació

Els investigadors manegen com a principal hipòtesi que Miguel, autor de la mort del seu fill i de l'intent d'assassinat de la seua filla, patira un possible brot psicòtic. Les autoritats han descartat que el mòbil del crim haja sigut un cas de violència de gènere, ja que no constaven antecedents ni denúncies en l'entorn familiar del parricida.

M. Ángeles, la dona de l'assassí, ha declarat: «No sé què li va passar. Li donaria alguna cosa en el cap». En este sentit, la dona ha explicat al citat mitjà que el seu fill tenia una relació molt bona amb son pare. De fet, la mare dels xiquets continua sense explicar-se la raó per la que el seu home va matar al seu fill i va apunyalar a la seua filla.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben una caixa d'explosius en Villar de los Olmos" "Apareix un cadàver en una plaça de Sagunt"