Arriba la 4a pastera en dos dies a la costa valenciana

Este dijous, han arribat dos a les platges alacantines
Els immigrants que han arribat en pastera a les costes valencianes són atesos per la Creu Roja | Agències
 

ACTUALITZAT 21.30 hores. Cap a les 20.30 hores d'este dijous, Creu Roja Alacant rescatava la quarta pastera que arriba a la costa valenciana en dos dies. Es tracta de deu persones que viatjaven en una pastera en front de la platja de la Mata en Torrevieja, en la comarca del Baix Segura (Alacant).

Abans de què arribaren a terra ferma, una llanxa de salvament marítim ha localitzat a l'embarcació i, a estes hores, està sent traslladada «a port i segura», segons ha explicat la mateixa Creu Roja en la xarxa social Twitter.

La tercera pastera en dos dies

Una pastera amb deu migrants, tots ells hòmens i majors d'edat i en bon estat, ha arribat esta matinada a la platja alacantina de l'Albufereta. Es tracta de la tercera embarcació en dos dies que ha arribat a les costes valencianes, segons ha confirmat Creu Roja.

La Policia Local va trobar l'embarcació en la platja cap a les 04.15 hores amb quatre ocupants, que van ser traslladats a dependències de la Policia Nacional. Posteriorment, passades les 5.00 hores de la matinada, van localitzar a altres sis migrants que havien arribat en la mateixa embarcació i que van ser portats a les mateixes dependències policials.

Creu Roja ha mobilitzat un Equip de Resposta Immediata en Emergències (ERIE) especialitzat en l'atenció a persones nouvingudes en la costa que ha atés als deu migrants en les dependències policials. Tots ells són hòmens, majors d'edat, de nacionalitat marroquina i estaven en bon estat. Només un d'ells va requerir una atenció en el lloc per unes contusions, però de caràcter lleu.

Es tracta de la tercera pastera que ha arribat a les costes valencianes en dos dies. La primera, amb 10 migrants, va arribar cap a les 08.30 hores a la cala del Moraig del Poble Nou de Benitatxell, en la comarca de la Marina Alta i, posteriorment, se'n va vore una altra amb 12 persones enfront del Far de l'Albir, en l'Alfàs del Pi, en la comarca de la Marina Baixa.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona mata al seu home trencant-li un plat en el cap en Orihuela" "Jutgen a l'home que disparà a 3 guàrdies civils en Torís"