Pau Donés assegura que «vull parar Jarabe de Palo per a estar amb la meua filla»

Després de passar 20 anys recorrent diferents escenaris, a partir de gener de 2019, es detindrà, ja que «em vaig perdre la infància de la meua filla i no vull perdre'm ara la seua adolescència»
El cantant de Jarabe de Palo, Pau Donés, en un concert. | Joaquim Domingo

 

Des de principis d'enguany 2018, el cantant Pau Donés continua la seua lluita contra el càncer que ja va aconseguir superar una vegada, però que per desgràcia va tornar a reaparèixer.

  

  

  

  

per a acabar amb «la bestiola»

  

  

  

com va ser la seua última sessió de quimioteràpia

El cantant va publicar una imatge on apareix preparat per a dur a terme la quimioteràpia i va deixar les següents paraules: «Em crida Joan, de l'hospi, i em diu que la quimio ja està preparada. Doncs del mar directe a la sala d'onco… Què passa? En l'illa les coses van així!», fent referència a la illa de Formentera on es trobava disfrutant d'uns dies de vacances i on pasa llargues temporades per a treballar, descanses i tractar-se el càncer.

  

  

  

  

«Music Lovers, per si els dubtes, estic bé, eh? Amb la quimio com sempre i per sempre. I sinó, pregunteu-li al de la foto, que fins a cap d'any va a estar donant bots pels escenaris»
Imatge d'arxiu de Pau Donés. | València Diari

 

El cantant deixa els escenaris per un temps

Però ara el cantant ha sorprès a tots els seus seguidors i a través d'una entrevista ha anunciat que suspendrà les activitats per un temps indefinit a partir del pròxim 1 de gener del 2019.

  

  

  

  

escriure un llibre amb les seues cançons i un disc orquestral.vol passar més hores amb ella després de perdre's la seua infància

  

  

  

  

«Em vaig perdre la infància de la meua filla i no vull perdre'm ara la seua adolescència. Ja té 14 anysmés que un adéu, un fins ara»

  

  

  

  

ha deixat clar que «el dia que em mate el càncer, aleshores sí. ‘Pau Donés es retira de la música’».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detinguts dos grafiters per danys al patrimoni històric de València" "AL·LUCINANT: L'error de María Patiño en ple directe a causa dels nervis"