Detingut per agredir a l'ama d'un bar i furtar-li els diners de la caixa en València

També ha envestit a la xiqueta, de 3 anys, de la propietària
L'agressor va entrar en el bar i va agredir a l'ama per a furtar-li els diners   | Civitatis

Agents de la Policia Nacional han detingut en un carrer del districte de Trànsits, en la Ciutat de València, a un home de 34 anys, d'origen romanés, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència o intimidació. Segons pareix, el detingut ha agredit a la propietària d'un bar per a furtar-li els diners de la caixa.

Els fets han passat cap a les 17.45 hores de la vesprada d'este divendres. Els agents, que estaven patrullant la zona, van ser avisats per a anar cap a un bar del districte de Trànsits de València a on, pel que pareix, tenien retingut a un home que havia intentat furtar la caixa registradora del local.

Immediatament, els policies van vore que un home des de la terrassa d'un bar tenia retinguda a una persona. Després d'assegurar als dos, van saber que moments abans el sospitós hauria intentat entrar en un altre bar de la zona en el qual li haurien negat l'entrada. Per això, havia anat cap al bar a on estava retingut i va demanar permís per a entrar al bany.

Una volta dins, el sospitós va anar a la barra a on es trobava la propietària i li va pegar una punyada forta en la galta dreta i li va provocar una luxació en la monyica mentres li furtava 150 euros de la caixa. Una volta amb els diners en la mà, el presumpte agressor va enganxar a córrer, entropessant i envestint a la xiqueta de 3 anys de l'ama mentres fugia.

Un client del bar que va vore tot el que estava passant, es va alçar ràpidament i va enganxar al sospitós. D'eixa manera, va recuperar els diners furtats i el va retindre fins que van arribar els policies. Després d'unes quantes comprovacions, els agents van detindre al sospitós com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència o intimidació.

El detingut, amb antecedents policials, en situació irregular en Espanya i amb una ordre d'expulsió, ha passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dia negre: 7 ciclistes ferits en la província de Castelló" "Dos immigrants morts en el Port de València de matinada"