El 'pequeño Nicolás', sobre l'intent d'apunyalament: «Pensava que m'havien robat»

El jove ha relatat l'incident en la pizzeria de Madrid i ha reconegut haver agafat «un ganivet xicotet de pizza»
Els agents van detindre al 'pequeño Nicolás' per un delicte de lesions en una pizzeria de Madrid | EFE

Poques hores després de conéixer que el 'pequeño Nicolás' havia sigut detingut este dimarts per la nit per intent d'apunyalament, Francisco relata la seva versió dels fets: «Pensava que m'havia robat el mòbil algun dels cambrers». Ho ha explicat en 'La Información', reconeixent que la Policia Nacional l'havia arrestat i confessant que havia agafat una arma blanca durant una suposada discussió amb un cambrer, en una pizzeria de Madrid. 

Confessa haver agafat «un ganivet xicotet de pizza»

Al contrari del que assenyalaven fonts policials a Europa Press, el 'pequeño Nicolás' no ha parlat en cap moment de què ell i el seu amic estigueren increpant a una cambrera, ni de la decisió de l'amo del local d'expulsar-los, com a detonant de l'incident.

Francisco Nicolás parla de la seua sospita de furt com a veritable motiu dels fets i reconeix que hi va haver un forceig entre ell i el cambrer, que va acabar amb un got de vidre trencat en terra i amb «un xicotet ganivet de pizza» en les seues mans. Tampoc ha fet al·lusions a la suposada punyada que rebia el treballador del local.

El 'pequeño Nicolàs' estudia ara interposar també una denúncia, segons el mitjà citat. Ha quedat en llibertat amb càrrecs, acusat d'un delicte de lesions, que se suma als set anys de presó que la Fiscalia li demana per la resta de presumptes delictes pels que està pendent de judici: usurpació de funcions, falsedat documental i suborn.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Policia evita que una dona, d'uns 60 anys, se suïcide en Benissa" "'El pequeño Nicolás', detingut per una greu agressió i intent d'apunyalament"