Una persona detinguda per robar en una casa i apunyalar al propietari en Benlloc

L'agressor ha sigut trobat en Benicarló
Ha apunyalat al propietari | Pixabay

La Guàrdia Civil ha detingut a una persona com a presumpta autora d'un robatori amb violència i intimidació en la localitat de Benlloc, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), durant el que presumptament va apunyalar amb una navalla al propietari quan el va sorprendre.

Segons ha informat l'institut armat en un comunicat, el dia 13 de novembre del passat any es va tindre coneixement de la perpetració d'un robatori amb violència i intimidació en una casa de la localitat, en la que la persona perjudicada comunicava que, després de sentir sorolls en la planta superior, va pujar i va trobar els calaixos de mobles oberts i tot regirat, i es va donar compte que una persona baixava les escales ràpidament.

En eixe moment la víctima es va dirigir cap a esta persona, moment en què l'intrús li va clavar una navalla en els dits de la mà esquerra, aprofitant eixe moment per a fugir ràpidament de la casa.

Per part dels Guàrdies Civils i després de gestions, es va procedir a prendre diferents declaracions testificals i, unides a altres més tècniques, es va poder identificar al presumpte autor de l'il·lícit penal i localitzar-lo en Benicarló, en el Baix Maestrat (Castelló), després del que es va procedir a la seua detenció com a autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Les diligències instruïdes, juntament amb el detingut, han sigut entregades en els Jutjats de Vinaròs en funcions de guàrdia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apunyala al seu nóvia per no poder dormir després d'una discussió en Dénia" "Desapareix una jove de 19 anys després de pujar a un cotxe en Albal"