Detinguda en Petrer per falsificar la firma del seu caser mort i seguir cobrant ajudes al lloguer

El fill de l'amo de la casa es va donar compte de la situació
Va continuar vivint en la casa i va deixar de pagar el lloguer | Cedida

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat de Petrer, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), a una dona acusada de falsificar la firma del caser del pis a on estava vivint, que havia mort, per a continuar cobrant l'ajuda al lloguer de l'Ajuntament i de la Generalitat, segons ha informat la Comissaria provincial en un comunicat.

A la detinguda, de nacionalitat espanyola i 43 anys, se li atribuïxen els delictes d'usurpació d'estat civil, falsedat documental i estafa. La detinguda residia en una vivenda a títol de lloguer, però la persona que li va llogar el pis va morir en 2018 i la denunciada, suposadament, va continuar en la vivenda, va deixar de pagar el lloguer i va continuar sol·licitant l'ajuda que les administracions li atorgaven.

Per a això, presumptament, va falsificar la signatura del caser en els rebuts de pagament de la mensualitat que li exigien per a continuar cobrant l'ajuda. Va ser el fill de l'amo del pis el que es va donar compte de la situació i el va posar en coneixement de les autoritats.

La investigació finalment va recaure en els agents de la Brigada de Policia Judicial d'Elda que van fer les perquisicions necessàries i van poder comprovar com els rebuts del lloguer havien sigut alterats. Els agents van detindre a la denunciada que suposadament havia cobrat de manera indeguda fins a hui més de 2.400 euros.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Busquen a 7 nàufrags de l'8ª pastera que arriba a la costa valenciana en una setmana" "Capturada la vaca que s'escapà este dimecres de vesprada en Almenara"