Pillen a l'autor de 28 robatoris en casetes de camp en Museros

Els fets venien produint-se des de mitat d'any del 2020
L'autor ha fet 28 robatoris | Pixabay

Des de mitjan any 2020 per part de la Guàrdia Civil de Massamagrell, en la comarca de l'Horta Nord (València), s'ha tingut coneixement d'un gran número de robatoris a l'interior de cases de camp i casetes de ferramentes comeses en terme municipal de la localitat de Museros, en la mateixa comarca.

Després de detectar l'augment dels robatoris, per part dels agents es van iniciar investigacions a fi de localitzar al presumpte autor o autors d'ells, els que estaven generant alarma social i inseguretat entre els agricultors i propietaris de les casetes, algunes de les que van arribar a ser ocupades, no detectant-se fins a quant de temps després pels seus legítims propietaris amb motiu de l'estat d'alarma actual i la menor mobilitat personal.

Els agents de Massamagrell van potenciar, tant la investigació com la vigilància amb patrulles uniformades, amb la finalitat de la identificació de l'autor o autors dels robatoris, centrant els servicis de vigilància en zones agrícoles i en els possibles punts de venda dels objectes robats. 

L'autor dels fets és un home de 55 anys

Es van centrar les investigacions sobre unes persones que pogueren estar residint, després de fer la seua prèvia ocupació, en alguna de les casetes de camp de la zona i situats en estes casetes, pogueren dedicar-se a fer els robatoris amb força, si bé la mobilitat de l'autor es reduïa per les restriccions del Covid-19 i que anava espaiant de manera temporal la comissió de fets delictius a fi de no ser detectat.

Finalment, fruit de les faenes d'investigació policial fetes es va conseguir l'obtenció d'indicis a fi de relacionar al presumpte autor dels robatoris amb la seua presència en les casetes i la venda d'objectes sostrets, conduint estes investigacions a la detenció d'un home de 55 anys com a presumpte autor de 28 fets delictius.

A causa de les investigacions, les que s'ha fet dins del Pla contra les sostraccions en explotacions agrícoles i ramaderes, s'ha procedit a l'esclariment d'1 delicte de furt, 23 delictes de robatori amb força en casetes de camp i 4 delictes de danys. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció en Funcions de Guàrdia de Massamagrell.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Mor un bebé de 9 mesos mentres dormia amb sa mare en Gàtova" "Pillen a dos xics que han estafat a entitats bancàries de Borriana"