El Pla Edificant aconseguix millorar les instal·lacions de diversos centres educatius d'Alzira

S'està duent a terme entre la Generalitat i l'Ajuntament d'Alzira
Alguns centres com el Lluís Vives i l'Ausiàs March han pogut millorar les seues instal·lacions | Ajuntament d'Alzira

 

Diversos centres educatius d'Alzira han aconseguit millorar les seues instal·lacions gràcies al Pla Edificant que estan duent a terme la Generalitat i l'Ajuntament d'Alzira. El Pla és un treball de cooperació amb el qual es poden millorar centres educatius de la ciutat gràcies a les subvencions atorgades, principalment dirigides a la reforma d'instal·lació elèctrica, i que ja s'han realitzat en els centres Ausiàs March i Lluís Vives. Per la seua banda, el regidor d'Educació i Infància, Pepe Grau assegura que des de l'Ajuntament s'estan realitzant les gestions pertinents per tal que altres centres puguen gaudir també d'aquesta mesura. Està previst que centre com Blasco Ibáñez puguen efectuar-lo en breu. De moment, a hores d'ara té atorgada l'aprovació de les actuacions a falta de la delegació de competències, però s'espera que el Pla puga millorar les instal·lacions d'aquest centre en breu.

Altres centres que també podrien afegir-se serien l'institut Josep Maria Parra i el Rei en Jaume. Aquestos dos centres tramitaren la sol·licitud del Pla Edificant en el seu moment, i ara estan a l'espera que s'elabore la documentació dels expedients, segons han comunicat des de la delegació de Conselleria. Pepe Grau, per altra banda ha subratllat la importància de plans com aquest que millores les instal·lacions on van a aprendre els més menuts i ha declarat que «el nostre departament està treballant i realitzant les gestions pertinents per aconseguir que estos centres obtinguen la confirmació de reforma i/o construcció d'Instal·lacions, depenent de cada cas. Aleshores mantindrem el contacte amb la Conselleria per tal d'estar informats sobre això i vore l'evolució d'estos casos que ens ocupen i preocupen actualment». Per tant es manté la intenció que el Pla afecte a tots els centres possibles, i que d'aquesta manera tots es puguen beneficiar de les millores; però, si més no, ha afirmat, que es tracta d'esperar a la confirmació per part de la Conselleria per a poder efectuar tals reformes.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detingut en Sagunt un jove per agredir un vigilant de seguretat de Renfe" "Destapen un frau a la Seguretat Social de més de 3 milions d'euros a València"