Una plantació de 533 plantes de marihuana posa en perill la seguretat dels veïns d'Alcoleja

La causa és pel subministrament elèctric al que estaven connectades il·legalment
Confisquen 533 plantes de marihuana en Alcoleja | Europa Press

Agents de la Guàrdia Civil han descobert una plantació de 533 plantes de marihuana connectada de manera il·legal al subministrament elèctric amb una gran potència que podria haver posat en perill la seguretat dels veïns d'Alcoleja, en la comarca del Comtat (Alacant), un municipi de 180 persones.

La Guàrdia Civil ha detingut a un home, de 53 anys, com a presumpte autor dels fets per un delicte contra la salut pública i altre per estada de fluid elèctric. La investigació va començar quan l'Àrea d'Investigació de la Guàrdia Civil d'Ibi van ser avisats per una companyia elèctrica de què s'estava produint un augment en el consum de l'electricitat procedent d'una fuga d'energia en el subministrament d'una casa, que no estava registrada en els seus equips.

Els agents van vore que hi havia una connexió fraudulenta connectada directament en la xarxa de distribució que estava amagada. A demés, el nivell de consum d'eixa connexió era tan elevat que suposava un greu perill per a la seguretat de la població. 

La seguretat de la població estava en perill

L'elevat consum d'esta plantació suposava que qualsevol classe de sobrecàrrega en el transformador haguera provocat un tall total del subministrament elèctric per a tota la població. Quan els agents van anar a la casa es van trobar 533 plantes de marihuana repartides per totes les habitacions.

A demés, també van confiscar tota classe de material elèctric que s'utilitzava per a desenvolupar el cultiu, com llums de calor, ventiladors, bombes d'aigua o extractors d'aire. 

També pots llegir...

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"10 evacuats en afonar-se una casa en Castelló" "Roba bateries de diferents camions en Torrent"