Desmantellen una plantaci贸 de marihuana en una partida rural de Xixona

La Gu脿rdia Civil ha detingut a dos persones
Tenien plantacions de marihuana dins i fora de la casa | Gu脿rdia Civil

La Gu脿rdia Civil ha detingut en Xixona, en la comarca de l'Alacant铆 (Alacant), a dos persones per ser els presumptes autors d'un delicte contra la salut p煤blica, per cultiu i tr脿fic de drogues. Els dos detinguts ja han ingressat en la pres贸, a l'espera de ju铆.

La investigaci贸 es va iniciar per una informaci贸 aportada per agents de Policia Local de Xixona, en tindre coneixement de l'exist猫ncia d'una possible plantaci贸 de marihuana situada en una casa del paratge de Nutxes.

Despr茅s de fer algunes gestions d'esbrinament, la Gu脿rdia Civil de Xixona ha identificat a les dos persones relacionades amb la casa investigada, tractant-se de dos lituans, de 37 i 42 anys d'edat.

S'han intervingut 200 plantes de marihuana

Els agents han sol路licitat autoritzaci贸 judicial per a fer l'entrada i registre del domicili intervenint, el passat 6 de juliol, un total de 200 plantes de marihuana distribu茂des, tant per dins de la casa com pel pati exterior, i 8 quilos de fulla seca, 11 quilos de marihuana preparada per a vendre, una gran varietat de productes qu铆mics per a la fertilitzaci贸 de les plantes i altres efectes per a la manipulaci贸 i envasament de la droga, com a envasadores al buit, mascaretes antig脿s amb filtre i una b脿scula de precisi贸.

Tamb茅 s'ha intervingut alguns tel猫fons m貌bils, un ordinador port脿til, una c脿mera de vigil脿ncia, dos cotxes, una motocicleta i uns 2.900 euros en efectiu.

Els dos detinguts ja han sigut posats a la disposici贸 del Jutjat de Primera Inst脿ncia i Instrucci贸 n煤mero 3 dels de Sant Vicent del Raspeig, en la mateixa comarca, que ha decretat l'ingr茅s en la pres贸 provisional, a l'espera de ju铆.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

"Furta un cotxe d'alta gamma amb l'excusa de provar-lo en Gandia" "Mor per ofegament en la platja del Saler de Val猫ncia"