Més de 2500 plantes de marihuana confiscades en una plantació a Calles

S'ha detingut a un home de 24 anys, de nacionalitat albanesa, per un delicte contra la salut pública

La Guàrdia Civil ha detingut a un home de 24 anys, de nacionalitat albanesa, per un delicte contra la salut pública (cultiu de plantes de marihuana) en la localitat de Calles.

La investigació va començar a principis del passat mes, quan la Guàrdia Civil de Xelva va tindre coneixement de l'existència d'una possible plantació de marihuana en el paratge conegut com a “Font Madrid” pertanyent al terme municipal de Calles.

En els dies successius, agents de la Guàrdia Civil de Llíria van inspeccionar la zona amb l'objectiu de trobar la plantació. Fruit de la investigació, el dia 30 d'agost van procedir a la detenció d'un home de 24 anys, de nacionalitat albanesa, per un delicte contra la salut pública (cultiu de plantes de marihuana) en el paratge conegut com a “Font Madrid” pertanyent al terme municipal de Calles.

Els investigadors van intervindre més de 2.500 plantes de marihuana amb un pes superior a 400 quilograms, un vehicle, un motor de gasolina, una motxilla fitosanitària i divers material per a la cura i bon desenvolupament de la plantació.

La ubicació de la plantació estava estudiada. Es trobava bastant apartada del nucli de població i en una zona elevada, de manera que no fora visible des dels diferents camins que portaven al lloc.

A més, els agents es van adonar que la ubicació de la plantació estava esbrossada, fins i tot es van talar arbres autòctons. L'aigua necessària era extreta dels rius i basses pròximes.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Llíria.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un cos trobat podria ser el del pare que va assassinar al seu fill en un hotel" "Rescaten una jove després de caure al buit pel balcó de la Mediterrània de Benidorm"