La Policia assegura que la mort del xiquet de Castelló es deu a un accident

Els agents han intentat aclarir els fets que van tindre eixe terrible final

La Policia Nacional de Castelló després d'iniciar una investigació per a esclarir els fets de la mort del menor de Castelló que va caure en una bassa de reg, atribuïxen finalment la seua mort a un accident. Esta és la hipòtesi amb la qual treballa la Policia Nacional segons el que van declarar els seus pares quan van declarar ahir dimecres sobre la mort del seu fill de tres anys, que va tindre lloc este passat dimarts. Segons sembla, els fets van ocórrer a les 18.00 hores quan el menor s'hauria despistat i hauria perdut de vista els seus pares que estaven treballant en eixe moment en una finca de tarongers. Els pares es trobaven prop de la rotonda d'accés a l'autovia de Borriol des de la carretera de l'Alcora, i treballaven amb altres dos persones.

Quan es van voler adonar, van vore que el xiquet no es trobava prop seu i que l'havien perdut de vista, de manera que es van posar a buscar-lo fins que poc després el van trobar en una bassa de reg a la qual havia caigut, segons han confirmat fonts de la investigació. De seguida el van portar a una gasolinera pròxima i van alertar als serveis sanitaris per a intentar auxiliar-lo. Els efectius sanitaris li van practicar maniobres de reanimació cardiopulmonar durant 30 minuts i posteriorment va ser traslladat a l'Hospital General per l'ambulància. El xiquet es trobava molt greu i poc després perdia la vida.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"«Salva al meu bebé!»: les últimes paraules d'un pare ebri després de patir un accident" "Un cotxe es puja a la vorera i atropella una dona a Castelló"