La Policia busca un jove per masturbar-se davant de diverses dones a la Vall d'Uixó

L'home està identificat
La Policia Local busca un jove per masturbar-se davant de diverses dones | Cedida

 

Un jove exhibicionista és buscat per la Policia Local després de l'alarma veïnal en la Vall d'Uixó. El jove és buscat per haver-se masturbat davant de diverses dones. Les xarxes socials han ajudat a donar visibilitat a aquest assetjador, que ha actuat en diverses ocasions en els últims dies. La notícia ha corregut com la pólvora i segons va confirmar ahir la Policia Local, un xic de 18 anys i de nacionalitat romanesa, ha sigut identificat i detingut fins a en dos ocasions per seguir a dones i masturbar-se davant d'elles a molt poca distància en plena via pública, inclús en zones molt cèntriques del poble.

El missatge que s'està difonent per xarxes per a avisar a totes les dones per tal que estiguen alerta és el següent: «M'acaba de cridar una amiga a la qual ahir li va passar una cosa molt desagradable. Un xic se li va apropar i es va masturbar, tacant-la tota». El text continua dient que la víctima ha denunciat el que va passar en l'Ajuntament i demana màxima cautela a les dones, alertant que l'assetjador pot ser violent. Segons la usuària «la meua pobre amiga no va saber ni com reaccionar i es va quedar paralitzada».

Aquestos missatges, sovint considerats falsos, són totalment verídics, ja que la situació s'ha denunciat davant les autoritats i la Policia Local de la Vall d'Uixó així ho confirmen, encara que precisen que totes les que han acudit per a informar sobre l'assetjador, se'ls ha remés a la caserna de la Guàrdia Civil, que és qui investiga aquestos tipus de delictes. Des de l'Ajuntament es confirma que coneixen a l'individu i que ja té antecedents. Tenint en compte el modus operandi i a la descripció aportada per les víctimes, no es dubta que l'individu siga el que les autoritats tenen ja identificat. 

Si més no, fonts municipals van dir desconéixer si el sospitós està sent investigat per la Guàrdia Civil o si ha sigut detingut, ja que ha comés diversos delictes contra la llibertat sexual així com d'exhibicionisme. Falta per saber si a més ha comés alguna agressió, després d'assenyalar almenys una víctima que, després de la masturbació, s'havia posat violent. Les autoritats demanen la col·laboració ciutadana i donar avís en cas de ser víctima o testimoni d'aquest assetjament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Accident en València al xocar un patinet elèctric contra un cotxe" "Tamara Falcó apareix rejovenida"