La Policia investiga si un altre indigent va matar a l'home apunyalat en un parc de València

La víctima, un extreballador del Port, vivia en la indigència des de feia 10 anys
El cos va ser trobat en el parc del carrer de Martí Grajales | Google Maps

El cadàver trobat en la matinada de dilluns en un parc del carrer de Martí Grajales de València, en el barri del Cabanyal, és de Felipe G., un extreballador del port de 64 anys, que vivia en la indigència des de feia 10. La principal hipòtesi que es planteja la Policia és que un altre indigent l'apunyalara després d'una discussió.

Un taxista va ser qui va avisar a una ambulància després de què uns jóvens vegueren el cos, segons informa 'Levante-EMV'. Serien les 4 de la matinada. En tractar-se d'una agressió violenta, diferents patrulles de la Policia Local i la Policia Nacional van acudir de seguida al lloc dels fets, a més d'una ambulància del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).

Els efectius mèdics del SAMU només van poder certificar la mort de l'indigent i, a més, el metge va afirmar que feia unes 6 hores que estava mort, donat que el cos estava gelat. El cadàver va rebre unes tres punyalades amb un ganivet que la Policia Local va trobar a uns tres metres d'on es trobava el cos.

Els agents de la Policia que es trobaven en el lloc dels fets van acordonar la zona per a facilitar la faena al Grup d'Homicidis de la Policia Nacional i Criminalística

Vivia pel Cabanyal i tenia antecedents policials

El cadàver no va poder ser identificat fins a unes hores després, perquè no duia documentació damunt. Finalment, va ser identificat donats els antecedents policials de l'indigent, especialment per delictes contra el patrimoni i també alguns per violència.

Les poques coses que tenia Felipe G. van ser trobades en el número 101 de l'avinguda de Blasco Ibáñez, a on els veïns l'havien trobat a faltar. No era normal que no haguera passat la nit allà, segons informa 'Las Provincias'. Vivia per la zona del barri del Cabanyal i algunes voltes anava al parc a on va ser trobat mort, però no solia dormir allà.

La Policia busca ara a tres indigents que solien dormir en eixe parc i eren coneguts pels veïns de la zona per a vore si tenen alguna relació amb esta mort violenta que ha sorprés als veïns del parc. Eren un rus, un alemany i un lituà.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"3 ferits, 1 greu, en un xoc entre 2 camions i 1 cotxe en l'A-7, a l'altura d'Alginet" "4 policies locals li salven la vida a un xic de Torrent"