La Policia Local d'Alacant pilla a dos xics fent grafits en una fàbrica

Les sancions poden arribar als 780 euros
Els dos han sigut pillats per la Policia Local | Pixabay

Agents de la unitat Fox de la Policia Local d'Alacant han pillat 'in fraganti' a dos xics fent pintades sobre la façana d'una fàbrica, situada en l'avinguda d'Elx de la ciutat, i han sigut denunciats com els autors del grafiti, imputant-los una infracció greu i la responsabilitat civil com a presumptes autors.

Segons fonts policials els fets han passat esta nit de dissabte, cap a les 20.15 hores, quan una patrulla dels Fox, es trobava fent vigilància en els voltants de l'avinguda d'Elx, i han trobat a dos grafiters que estaven fent pintades.

Per tals fets els agents han procedit a identificar-los, i els han alçat denúncies per una infracció greu a l'Ordenança de Neteja de l'Ajuntament d'Alacant, que prohibix fer tota classe de pintades, en qualsevol espai de la via pública. La Policia Local ha recordat que fer pintades, és una infracció que està catalogada de caràcter greu, i comporta sancions de 780 euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Furten els diners de les pensions a ancianes a les portes dels bancs en València" "Tres ferits en dos atropellaments en Alacant"