La Policia Local d'Alacant posa 32 actes per saltar-se el toc de queda i no portar mascareta

A demés, han sancionat a dos locals per no complir les mesures de seguretat
Han posat 32 sancions | PLV

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que esta nit de diumenge s'ha muntat un operatiu a la ciutat amb controls per a fer complir l'estat d'alarma i s'ha denunciat per desobediència a 32 persones, i a dos establiments que no complien les mesures sanitàries i de seguretat per a fer front al Covid-19 en Alacant.

En el control establit en els accessos i eixides situats en diferents tres punts de la ciutat esta matinada s'han imposat una vintena de sancions per no complir el toc de queda i estar circulant amb el cotxe, i s'ha immobilitzat una moto per conduir baix les influències de begudes alcohòliques en el carrer del Periodista Francisco Bas Mingot.

A demés, els agents policials han establit vigilància per la ciutat i han localitzat a 10 persones que no portaven mascareta, i a dos establiments en el centre d'Alacant que incomplien l'horari de tancament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Arriba una segona pastera amb 16 persones a Xàbia" "Li pega a la nóvia i la deixa inconscient enmig del carrer en València"