La Policia Local i Bombers del SPEIS intervenen en tres accidents greus de matinada a Alacant

Els bombers realitzen les maniobres d'excarceració durant més de mitja hora per a rescatar a una persona que es trobava molt atrapat a l'interior d'un vehicle per la gravetat de l'accident, i s'ha hagut de desmuntar el sostre per a treure'l, ja que estava totalment aixafat en la Glorieta Esportista Paqui Veza

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament informa que la Policia Local d'Alacant i la Unitat de rescat en accidents de trànsit de bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS) han acudit esta matinada per a intervenir en tres accidents de trànsit amb ferits que han tingut lloc en la Glorieta Esportista Paqui Veza, en l'avinguda de Doctor Ric i en l'avinguda d'Oviedo, en el qual ha estat necessari rescatar a dos persones.

L'accident de major gravetat

Segons fonts policials l'accident de major gravetat s'ha produït al voltant de les 6,30 hores, en l'avinguda Goleta amb la Glorieta Esportista Paqui Veza, on ha ocorregut un accident amb un vehicle implicat per causes que investiga la Unitat d'Atestats de la Policia Local. Immediatament s'han desplaçat tres patrulles de Policia que han tallat els accessos a la rotonda i coordinat l'emergència, avisant als Bombers per a poder treure al conductor que es trobava a l'interior del vehicle totalment atrapat de l'impacte.

Una intervenció molt complicada

Dos dotacions del SPEIS amb la unitat de rescat en accidents de trànsit, s'han desplaçat per a començar a realitzar amb celeritat les maniobres d'excarceració amb ferit atrapat utilitzant eines especialitzades. La intervenció ha estat complicada, ja que el conductor es trobava molt atrapat en el vehicle pel cop de l'impacte de l'accident i l'estat d'este, i els huit bombers han hagut de desmuntar el sostre que estava totalment aixafat, per a treure'l i rescatar-lo.

Després de les maniobres d'excarceració, els bombers han aconseguit rescatar i treure de manera segura al conductor ferit de gravetat amb la taula espinal de rescat, realitzant una actuació la més ràpida, eficaç i eficient perquè el ferit fos assistit pels sanitaris amb celeritat.

L'operatiu

En l'operatiu han participat un total sis Policies Locals d'Alacant i deu bombers del SPEIS durant prop d'una hora en l'excarceració de l'atrapat. Una vegada en l'exterior del vehicle el ferit ha estat atés per un Samu i traslladat a l'hospital. El vehicle ha estat traslladat amb una grua al dipòsit municipal.

Així mateix també s'han atés dos accidents greus més esta matinada un ha tingut lloc cap a les tres, en l'avinguda d'Oviedo amb la rotonda del Golf, on ha resultat ferit una persona amb un vehicle implicat. Així com un segon accident en l'avinguda de Doctor Ric a les 8:20 hores, on el vehicle ha quedat bolcat lateralment de l'impacte després de perdre el control. La unitat d'Atestats de la Policia Local investiga les causes de tots dos accidents.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una mateixa persona du a terme una xarxa d'empadronaments il·legals d'estrangers" "Excarceren a una persona en quedar atrapada en un vehicle després d'un accident"