La Policia Nacional deté a una dona per sostreure material de l'empresa en la qual treballava

Els efectes estan valorats per uns 20.000 euros, algun dels mateixos eren oferts a través d'una pàgina d'internet

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) a una dona com a presumpta autora d'un delicte continuat de furt en l'empresa on treballava. Pel que sembla s'emportava productes del magatzem que posteriorment s'oferien a un preu molt inferior del valor de mercat.

Les investigacions es van iniciar en tenir coneixement els agents a través del director general d'una empresa a Gandia, que s'estaven venent productes originals seus en pàgines d'internet a un preu molt inferior al preu de mercat i el valor del qual dels materials oferts ascendia a uns 20.000 euros.

Després de practicar diverses gestions per part dels investigadors, van descobrir que una persona empleada de l'empresa aprofitant la facilitat per a accedir als magatzems, es feia amb els productes que posteriorment es publicitaven.

Una vegada identificada la treballadora, els agents van esbrinar que part dels efectes sostrets els havia guardat en el seu domicili i altres en el magatzem, lliurant voluntàriament els efectes que guardava en el seu habitatge, per la qual cosa va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de furt continuat.

La detinguda sense antecedents policials, ha estat posada en llibertat, no sense abans ser advertida de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això fos requerit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home trau una revólver i amenaça a un grup de feministes a Castelló de la Plana" "Un home assalta un banc i fuig amb un rehén a punta de navalla"