La Policia Nacional deté a dos persones per obligar una dona a exercir la prostitució

La víctima era captada al seu país d'origen mitjançant engany i portada a Espanya on l'obligaven a exercir la prostitució

Agents de la Policia Nacional han detingut a dos persones d'origen sud-americà, un home de 56 i un dona de 29 anys, com a presumptes autores d'un delicte de tràfic d'éssers humans amb finalitats d'explotació sexual, després d'enganyar dones d'origen sud-americà al seu país natal amb l'objectiu que viatgessen a Espanya per a obligar-les a exercir la prostitució.

La investigacióFins al moment, els investigadors han aconseguit localitzar a una de les víctimes, que va ser captada al seu país d'origen i portada a Espanya per a obligar-la a exercir la prostitució en un pis de Benidorm (Alacant). A més, posteriorment la van traslladar a una casa de cites situada a Cartagena (Múrcia), regentada per una dona que presumptament la forçava a mantenir relacions sexuals.

Una gran llavorDesprés d'una àrdua labor de recerca, la Brigada Provincial d'Estrangeries i Fronteres de València en col·laboració amb les Brigades Locals de Benidorm i Cartagena van identificar a l'home que presumptament la va coaccionar en la localitat alacantina i a la propietària de la casa de cites.

Els esbrinaments dels agents van permetre detenir a l'home i a la dona com a presumptes autors d'un delicte de tràfic d'éssers humans amb finalitats d'explotació sexual passant a disposició judicial.

La Policia Nacional recorda que dins del Pla Nacional contra el Tràfic d'Éssers humans amb finalitats d'Explotació Sexual de la Policia Nacional existeix un correu trata@policia.es per a promoure la col·laboració ciutadana i la denúncia d'estos fets delictius.


Comissaria General de Seguretat CiutadanaLa Comissaria General de Seguretat Ciutadana, es crea l'any 1978 i ve a substituir a l'extinta Comissaria General de Seguretat i Ordre Públic, per Reial decret 1375/78 de 16 de juny.

El Reial decret 400/2012, de 17 de febrer, desenvolupa l'estructura orgànica bàsica del Ministeri de l'Interior, i l'Orde INT/28/2013, de 18 de gener, desenvolupa l'estructura orgànica i funcions dels Serveis Centrals i Perifèrics de la Direcció General de la Policia.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un menor es despenja per la canonada de gas d'un edifici" "La Policia Local ha realitzat 89 detencions per violència de gènere en quatre mesos"