Un policia salva la vida a un home tapant la seua ferida amb una bossa de creïlles fregides

Gràcies a la improvisada maniobra, l'home es recupera a l'hospital
L'enginy i la professionalitat d'un agent ha salvat la vida a un home a Nova York, els Estats Units.
Quan un policia de Nova York va veure un home en terra apunyalat no dubtà en llançar-se a salvar-lo aconseguint que l'home no morira dessagnat després de ser apunyalat gràcies a la seua excepcional i original pràctica de primers auxilis: amb una bossa de creïlles fregides i cinta adhesiva.

<

>

L'agent Ronald Kennedy

L'agent Ronald Kennedy demana als transeünts una borsa de creïlles fregides. Una vegada buida, amb cinta aïllant, la pega en el pit del ferit. Mentrestant, l'agent anima al ferit: "Et tenim, et tenim, no et toques!. Queda't amb mi, queda't amb mi!. Continua respirant, germà!"

Un mètode improvisat i rudimentari amb el qual aconsegueix tapar la ferida de l'home. Gràcies a la seua heroica intervenció, el ferit, de 29 anys, es recupera ja a l'hospital. I es que en arribar els agents al lloc dels fets van observar que si no intervenien amb urgència l'home moriria. Va ser llavors quan la intervenció del protagonista d'esta notícia, identificat com Ronald Kennedy, va salvar la vida a l'home. No ho va dubtar en cap moment i va cobrir la ferida amb una bossa buida de creïlles fregides i cinta adhesiva per a detenir l'hemorràgia.

El Cap del Departament de la Policia de Nova York va compartir el vídeo

Rodney Harrison, cap del Departament de la Policia de Nova York, va compartir el vídeo en xarxes socials. "Este és només un exemple del treball heroic que realitzen els oficials de la Policia de Nova York cada dia", va comentar el cap de policia.

Detingut l'agressor

La policia va detenir a un home, Eric Rodríguez, acusat de l'apunyalament en el transcurs d'una discussió. Ara s'enfronta als delictes d'agressió i assassinat, a més de possessió il·legal d'una arma.

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detenen a un home per presumptes agressions sexuals a vuit menors en els 90 i 2000" "Fort assalt en el metro de Madrid a un sanitari que va demanar a un jove posar-se la"