Un peluquer condemnat a tres anys de presó per intentar matar a un becari en València

L'agressor li clavà unes tisores dos voltes
El condemnat li clavà unes tisores dos voltes | Pixabay

La Secció Segona de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a tres anys de presó pels delictes d'amenaces i homicidi intentat a un peluquer que va amenaçar de mort i li va clavar unes tisores en un muscle i un costat a un company que estava en pràctiques.

Els fets es van produir el 15 de febrer de l'any passat en una peluqueria de València, quan un treballador va amenaçar de mort a la víctima, que estava fent pràctiques en l'establiment, i li va dir que no tornara a treballar allí.

Tres dies després, el peluquer en pràctiques va tornar per a arreplegar les seues coses, però l'acusat li va insultar i va tornar a dir-li que se n'anara de la peluqueria, segons es relata en la sentència.

Quan la víctima eixia del local, l'agressor li va clavar dos voltes unes tisores, en el muscle esquerre i en el costat dret. El ferit va fugir i es va refugiar en un locutori pròxim, L'amo d'este local el va traslladar a un hospital, a on va rebre assistència mèdica i tractament quirúrgic.

Presó i indemnització

Per estos fets, a demés dels tres anys de preó, el condemnat no podrà arrimar-se ni comunicar-se amb la víctima durant cinc anys, a comptar després del compliment de la pena de presó, i haurà d'indemnitzar-li amb 2.000 euros pels danys morals i amb 900 euros pel perjuí físic que li va provocar l'agressió.

El Tribunal ha imposat al peluquer la mateixa pena que va sol·licitar per a ell la Fiscalia, sol·licitud a la que es va adherir l'acusació particular. La defensa va demanar inicialment la lliure absolució, però al final del juí va manifestar, com les parts acusatòries, la seua intenció de no recórrer la fallada condemnatòria. Els magistrats van dictar sentència ‘in voce’ i la van declarar ferma.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Forta baralla en un bar d'Alacant que tenia el doble de persones permeses" "Pixa des d'un balcó als clients de la terrassa d'un bar en Alacant"