Huit anys de presó per abusar sexualment de la neta menor de la parella

Haurà d'indemnitzar a la víctima amb 10.000 euros pels danys morals que li van causar els fets


La Secció Primera de l'Audiència Provincial de València ha condemnat a una pena de presó de huit anys per dos delictes d'abús sexual a un home que va sotmetre a tocaments i altres pràctiques sexuals a una menor d'edat, neta de la seua companya sentimental.

La sentència l'obliga a indemnitzar amb 10.000 euros pels danys morals a la víctima, a la qual tampoc podrà acostar-se ni comunicar-se durant cinc anys.


El primer dels abusos va succeir entre els mesos de març i abril de 2018 quan la menor, llavors d'11 anys, i el seu germà pernoctaven a la casa de la seua àvia, en un municipi de la província de València.


Segons el relat de fets provats que fa la sentència, en almenys dos ocasions la xiqueta es va despertar amb por durant la nit i va cridar a la seua àvia. En lloc d'ella, va ser el condemnat el que va acudir a calmar-la i va aprofitar aquesta situació per a ficar-se en el llit de la xiqueta i abusar sexualment d'ella. L'episodi es va repetir en una segona ocasió abans del mes de juliol del mateix any.


Segons la resolució judicial, les proves testificals, els resultats dels informes psicològics i, sobretot, la declaració de la víctima acrediten l'existència dels tocaments per part de l'acusat a la menor en dos ocasions. La sentència no és ferma i pot ser recorreguda davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Suprem rebaixa la condemna a Juana Rivas de 5 a 2 anys i 6 mesos de presó" "Alerten de robatoris a majors a Petrer pel mètode de la fals abraçada"