19 anys de presó per abusar d'una xica i intentar matar a una altra en València

L'agressor estava de permís penitenciari quan va cometre els actes
L'home començà a pegar-li punyades en la cara perquè ella es va negar a comprar-li tabac | Pxhere

La secció tercera de l'Audiència Provincial de València ha sentenciat a 18 anys i 9 mesos de presó a un home per abusar d'una xica i intentar matar a una altra en mitat carrer en València mentres estava de permís penitenciari. 

L'acusat va declarar davant del tribunal el desembre de 2019 i va reconèixer tots els fets, i ara cumplirà la condemna per un delicte d'agressió sexual amb l'agreujant de reincidència, un altre de lesions, i un altre d'intent d'assassinat amb la mateixa agreujant. 

L'agressor ja havia sigut condemnat en 2007 per un altre delicte d'agressió sexual i altre d'homicidi a 18 anys de presó. Després d'11 anys en el centre penitenciari de Picassent, va eixir amb un permís els dies 25 i 26 de setembre del 2018.

Estava de permís penitenciari

Els fets van passar el 25 de setembre de 2018 quan l'home anava pel carrer de Quevedo i es va trobar amb una xica, a la que li va tocar les mamelles i va intentar clavar la seua mà per baix de la camiseta. Quan ella es va resistir, el condemnat li va pegar amb el puny a la cara, provocant que es caiguera a terra. La víctima va tindre un traumatisme cranioencefàlic.

Per l'altra banda, l'intent d'homicidi va passar el 26 de setembre, quan l'agressor anava pel carrer d'Àngel Guimerà i es va encontrar amb una altra xica i, sense cap motiu, la va agarrar pel muscle esquerre i amb una navalla li va fer un tall en el coll, que li va provocar lesions.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a un ciclista després de caure en una pista forestal en Montán" "Detingut un fugitiu que tenia una ordre europea de busca en Picassent"