La Fiscalia demana sis anys de presó per enganyar i obligar a una xica a prostituir-se en Castelló

Davant la negativa de la víctima, l'acusada la va agredir i amenaçar
La víctima es va negar a exercir la prostitució i l'acusada la va agredir i amenaçar | Wikipedia

Una dona s'enfronta a sis anys de presó per enganyar i intentar obligar a una xica a prostituir-se en Castelló. Per estos fets, l'acusada s'enfronta a un presumpte delicte de tràfic d'éssers humans, ja que va captar a una xica, aprofitant-se de la seua mala situació econòmica.

La víctima va ser enganyada per l'acusada, qui li va dir que podia vindre a Castelló a treballar en el sector de l'Hostaleria i cobraria 1.500 euros mensuals, segons informa 'Mediterráneo'. Açò va ser en maig. En juny, la víctima va acudir a casa de l'acusada, moment en què esta li va dir que treballaria com a prostituta.

Davant la negativa de la víctima, l'acusada, presumptament, la va agafar del coll i del monyo i l'estampà contra una taula, provocant-li lesions per les que va haver de ser atesa en un centre mèdic. A més a més, l'acusada la va amenaçar dient-li que, si no es prostituïa, avisaria a la Policia per a què la feren fora del país.

Tot i axiò, la víctima no va acceptar i va denunciar els fets davant la Policia. Ara, la Fiscalia demana per a l'acusada, a més de la pensa de presó de sis anys, el pagament d'una multa de 1.000 euros i una indemnització per danys morals i lesions a la víctima de 12.300 euros. El juí se celebrarà el pròxim 13 de gener en la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Castelló.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"A presó per maltractar a la seua burra en Quart de Poblet" "Miguel Àngel va ser vist per última volta en el Montgó en Xàbia"