Demanen 15 anys de presó per als germans que apunyalaren a una xica per a robar-li el mòbil en València

La xica està viva gràcies a dos persones que van escoltar els seus crits
Un dels xics assegura que només agarrà el mòbil i isqué corrent | València Diari

La Fiscalia demana 15 anys de presó per cada un dels dos germans espanyols, de 34 i 36 anys, que apunyalaren a una xica, de 22, en el carrer Quart de València en febrer de 2018 per a, posteriorment, robar-li el mòbil. El Ministeri Fiscal demana 10 anys per assassinat en grau de temptativa i 5 per robatori amb violència.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', la víctima, viva de miracle gràcies a dos persones que van sentir els seus crits, ha assegurat en el juí, celebrat este dimecres en la Secció Quinta de l'Audiència Provincial de València, que «el meu instint va ser cridar, motiu pel que va començar a tallar-me en la cara». Més tard, la xica es va donar compte de què hi havia un altre agressor: «mentres un em subjectava, l'altre m'apunyalava en el coll i el pulmó, no podia respirar».

Els dos acusats han tingut actituds diferents en el juí. El germà major, Rafael M. S. assegurà que no està disgustat, pel que ho tornaria a fer, tot i que, quan li van preguntar si li demanava disculpes a la víctima, va afegir: «això sí, li demane perdó». Este mateix acusat ha assegurat que sent veus en el seu cap i que ixe dia «busquí a una víctima i l'apunyalí sense voler, no sabia el que estava fent».

Per contra, el germà menut, José Luis M. S., ha negat haver participat en els fets pels que està acusat i que desconeixia les intencions del seu germà. L'única cosa que ha admés José Luis és que va «agarrar el mòbil de la xica i isquí corrent».

La víctima, que continua tenint seqüeles i assegura que té por d'anar a soles pel carrer de nit i que no pot fer torns de nit perquè no se sent segura, va ser auxiliada per dos persones que van sentir els seus crits. Estes dos persones li van taponar les ferides i la van tapar amb una manta fins que va arribar l'ambulància.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jorge assegura que Marta Calvo va morir per un perillós joc amb sexe i cocaïna" "Verdeliss confessa que el seu matrimoni ha passat per una crisi"