Un any de presó per maltractar a la seua burra en Quart de Poblet

El juí s'ha repetit després de què l'Audiència estimara el recurs de la Fiscalia
Rosie, la burra maltractada per un altre animal | Twitter

Un any de presó és la condemna que demana la Fiscalia per a Vidal M., l'home que maltractà a la seua burra en Quart de Poblet, en la comarca de l'Horta (València). El juí s'ha repetit este dilluns després de què, en el primer, l'acusat fora absolt. Finalment, l'Audiència a estimat el recurs de la Fiscalia i s'ha tornat a celebrar el juí amb un altre magistrat.

Rosie, una burra de 16 anys, presentava diferents ferides per atacs d'un altre animal, segons informa 'Las Provincias'. Cap de les dos expertes que han declarat en el juí han pogut afirmar amb seguretat si les ferides les va provocar un gos o un altre burro que es trobava en el mateix espai, tot i que es decanten més per la segona opció.

Tot i això, tant l'acusació com la Fiscalia consideren que l'acusat no li va prestar l'assistència necessària a l'animal, ja que pesava 120 quilos menys del que deuria, i tampoc va emprendre mesures de prevenció per a evitar els atacs, com traslladar a l'animal atacant a un altre lloc o apartar-lo de Rosie.

L'acusat ha rebutjat els càrrecs que se li imposen, però les expertes han afirmat que si l'animal no haguera rebut assistència mèdica haguera acabat morint en poc temps. Entre l'acusació figura l'associació 'el Refugio', a on van assistir a Rosie després d'estos atacs.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Miguel Àngel va ser vist per última volta en el Montgó en Xàbia" "Una xiqueta es testimoni de l'assassinat de la seua família"