‘El Programa d'Ana Rosa’ revela el vídeo que va gravar la menor que presumptament va ser violada per tres jugadors del Arandina

A més, el programa ha mostrat una entrevista als pares d'un dels jugadors

 

‘El Programa d'Ana Rosa’ ha mostrat durant el matí d'este dimarts 6 de febrer dos importants exclusives sobre la presumpta violació de tres jugadors de la Arandina a una menor de 15 anys. El programa ha mostrat un vídeo que podria donar una bolcada al cas per complet i del que ja es coneixia la seua existència.

El vídeo va ser gravat per la menor i té una durada de nou segons. En ell podem observar les primeres imatges de la presumpta víctima de la violació amb els jugadors de l'equip del Arandina a l'interior de la casa.

Tal com es pot comprovar, el vídeo està realitzat amb l'aplicació Musica.ly i la pròpia denunciant ho va compartir amb les seues amigues unes hores més tard. En les imatges podem observar com la presumpta víctima apareix ficada al llit en un dels sofàs en una situació completament normal. Canta i balla, al mateix temps que gira el telèfon i es veu als quatre futbolistes en el saló de la casa.

En un mateix sofà, apareixen junts Calvo, Lucho i el quart jugador al que no s'havia esmentat en cap moment en la denúncia realitzada per la presumpta víctima. Els tres apareixen mirant el mòbil i no s'adonen que estan sent gravats.

  

  

  

  

al costat de la menor, es troba Viti que tampoc mira a la denunciantapareix una quarta persona de la qual no se sabia gens fins al moment.

  

  

  

  

Es tracta del quart jugador,«El que jo he vist en la premsa no té res a veure amb el que jo he viscut ací».

 

L'entrevista als pares d'un dels jugadors  

Per primera vegada, els familiars d'un dels tres futbolistes de la Arandina, detinguts per una presumpta agressió sexual a una menor de 15 anys, parlen en televisió. Concretament, es tracta dels pares de Raúl Calvo. La mare del jugador relata que «el primer que em va dir va ser mamà jo solament volia ser bona persona en aquesta vida i mira el que m'ha passat… i quan li vaig veure els ulls vaig saber que no havia fet res».

  

  

  

  

s injust que estiga allí,

  

  

  

  

i exigeixen que els posen en llibertat davant la falta de proves:

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT DUR: Li diagnostiquen restrenyiment a un jove de 17 anys i acaba morint l'endemà" "ÚLTIMA HORA: Retiren del mercat aquest perillós aliment per provocar meningitis"