Una prostituta dispara dos vegades al seu client en el cap per no fer-li el sexe oral al seu gust

La jove de 21 anys li va robar 9.000 lliures després de disparar-li
Imatge de Marissa. | Cedida

 Una prostituta de tan sols 21 anys anomenada Marissa Wallen va disparar presumptament a un dels seus clients en el cap perquè segons afirma «m'estava fent malament el sexe oral». Tal com relata 'The Sun', la jove va disparar dues vegades a l'home en la seua casa abans de robar-li la cartera amb 9.000 lliures i anar-se de compres.

  

  

Cal assenyalar que la víctima de 36 anys va sobreviure de forma miraculosa al tiroteig en la seua casa de la localitat d'Everett, en l'estat de Washington, el passat 21 d'octubre. La jove ha sigut qualificada pel magistrat com «sense emocions, freda i calculadora», encara que va plorar durant la compareixença davant el tribunal de justícia nord-americana.

 

Imatge de Marissa. | Cedida

 

Finalment, l'acte arreplega que «al final, ella va dir que li va disparar dues vegades en el cap perquè ell estava realitzant malament el sexe oral i no sabia com dir-li-ho». Cal assenyalar que la policia va ser alertada pel cap de l'home que en veure que no assistia al treball, fet realment estrany, va decidir cridar a la policia.

  

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!